Groene vingers

Tuinonderhoud Living-GardenEen tuin zit boordevol leven of zoals wij wel eens zeggen: een tuin heeft meer dan een border vol leven. Daarom is er behoefte aan tuinonderhoud.

De tuin is meer dan alleen maar wat u op het eerste oog ziet, het is meer dan alleen wat groene takken en kleurige bloemen. Dat is uiteindelijk wel ons doel alleen hoe komen we zover.

Natuurlijk moeten we de tuin regelmatig bijhouden, schoffelen, maaien en de haag strak houden. Maar er is meer, zoals verjongingssnoei, bodemverbetering en natuurlijk mesten.

In deze tijd waarin er steeds meer aan de tuin wordt gedacht, vindt Living-Garden, dat zij als professionele hoveniers hier het voortouw in moeten nemen. Zo werkt Koos Verkade al jaren samen met twee grote merken die hun wortels hebben liggen op het gebied van ecologisch verantwoord bemesten. Dat is tegenwoordig wel meer dan simpel wat ruige mest opbrengen.

Maar zoals al gezegd: naast een gedegen bemestingsadvies, kan Living-Garden u ook alle voorkomende werkzaamheden vakkundig uit handen nemen. Wanneer u geen groene vingers heeft, kunt u contact opnemen.

Gaat het om tuinonderhoud, een voor-, of najaarsbeurt, een vakantieservice of een jaarcontract. Of u zit met uw handen in het haar betreffende de uit de kluiten gegroeide haag? Alles is bespreekbaar, Koos Verkade laat graag zijn groene vingers door uw tuin gaan.

De onderhoudsvrije tuin bestaat niet

‘s Avonds na het werk genieten in de tuin? Thuis komen uit het werk, lekker luieren op de loungeset, de BBQ aan en even nergens aan denken. Dat moet toch kunnen? Living-Garden neemt u graag het werk uit handen dat u liever niet doet. Twee keer per jaar het knippen van de haag of totale verzorging eens per week? Alles is bespreekbaar.