Zonder zorgen

Wanneer u op vakantie bent, groeit het gras gewoon door, komt het onkruid weer terug en voordat u het weet is de tuin weer een armoedig plaatje aan het worden. De dure olijfboom mist zijn water, de vissen in de vijver krijgen niet te eten en het allervervelendste: de onverzorgde aanblik is een uitnodigingsbrief voor inbrekers en andere ongenode gasten.

Die zorg neemt Living-Garden u dan ook graag uit handen. Ga onbezorgd op vakantie, vooraf wordt er besproken wat u gedaan wilt hebben. Eventueel legt Koos Verkade zelfs vast op welke dagen, zodat u dat thuis ook kunt mededelen.

Wij komen dan in uw vakantie langs en dan geven we uw huisdieren te eten, maaien het gras, schoffelen en reinigen het vijverfilter wanneer deze aanwezig is. U heeft het voor de vakantie hoogstwaarschijnlijk erg druk gehad dus zorgen wij er juist in uw vakantie voor dat uw tuin er bij terugkomst weer prachtig bijligt.

Het is natuurlijk heerlijk wanneer u thuiskomt in een nette omgeving, de tuin spik en span en dan met een lekker wijntje nagenieten in de loungeset van de vakantiefoto’s. Dit is natuurlijk meer genieten dan wanneer u bij thuiskomst gelijk het gras moet maaien en de heg moet snoeien.

Vakantie

Vakantie Living-GardenHet is natuurlijk heerlijk om te ontspannen wanneer u op vakantie bent, even weg van de zorgen over uw huis en werk. Wanneer u Living-Garden inschakelt hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over de tuin.

Ik hoor u al denken: “daar heb ik mij nog nooit druk over gemaakt”. Maar toch: thuis komen en dan lekker met een glaasje wijn de foto’s bekijken en nagenieten in de eigen tuin, of eerst dat gras maaien en die doorgeschoten haag knippen.?